Tim
Geschreven door
Tim

De Nike Air Max 1 krijgt weer een nieuwe colorway, want de officiële foto's van deze Nike Air Max 1 "Light Madder Root" zijn inmiddels gedropt. Eerder liet Nike al weten dat de Air Jordan 1 Low "Light Madder Root" onderweg was, waarna nu de Nike Air Max 1 een soortgelijke colorway zal gaan krijgen De looks hebben veel weg van een General Release, waardoor we alleen maar kunnen hopen dat er nog meer AM1-releases onderweg zijn.

De Nike Air Max 1 "Light Madder Root" is dé perfecte Air Max 1 sneaker voor de Lente

De colorway van de Nike Air Max 1 "Light Madder Root" ademt één en al Lente, mede door de pastelkleurige colorway is dit een paartje dat absoluut niet zou misstaan tijdens de Paasbrunch. Deze nieuwe versie van de legendarische Nike Air Max 1 is bedekt met romig mesh-materiaal als basis van het bovenwerk dat ondersteuning krijgt van kleurrijke suède panelen in verschillende tinten, waaronder pastelblauw, roze en groen. Extra details zijn onder meer extra stevige veters in ACG stijl, inlegzolen met een printje, witte rubberen tussenzolen en donkerbruine rubberen buitenzolen.

Voorlopig moeten we het doen met de foto's, want de releasedatum ontbreekt nog. Wij houden je vanzelfsprekend op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 1 "Light Madder Root"

16
Jun 2022
Nike Air Max 1 "Light Madder Root"

Nike Air Max 1 "Light Madder Root"

DV3196-800
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim