De Nike Air Max 98 blijft voor Nike een ideaal canvas voor heldere en gedurfde uitdossingen, mede dankzij de gelaagde bovenkant en geborduurde accenten. Zo zagen we eerder al de populaire "Cone" versie droppen - en ook binnenkort droppen er nog wat gewaagde snakeskin-prints voor het tijdloze model. De Air Max 98 waar we het in dit geval over hebben, is net even iets anders dan de bovengenoemde modellen. Dit is zo een paartje waar je bijna je zonnebril voor op moet zetten - maar dat vinden wij helemaal niet erg.

Deze Air Max 98 "Highlighter" maakt gebruik van een kwartet levendige neontonen die zijn geplaatst op een zwarte basis. De mesh- en lederconstructie aan de bovenkant bestaat volledig uit een diepe zwarte kleur, een perfecte basis voor wat komen gaat. Neon yellow, green, en orange bedekken alles van de strepen op de bovenkant tot de veterlussen en de Swoosh op de middenvoet. Alsof dat nog niet voldoende was heeft Nike de tussenzool voorzien van een knallende kleur roze.

Met deze AM98 val je niet alleen qua kleuren op, ook in het donker zal niemand je missen door de toevoeging van reflecterend materiaal rond de mud guard.

Tot 16 Februari zullen we het nog even met de foto's moeten doen, want dan dropt deze heerlijke sneaker om 09:00. Check dus regelmatig onze sneaker releasekalender, of de verkooppagina hieronder.

Nike Air Max 98 "Highlighter"
Releasedatum: 16 Februari, 09:00
Verkoopprijs: €180
Stijlcode: CI2291-083
Verkooppagina: klik hier

Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur