Nike heeft de spuitbus weereens opgepakt om een kunstwerkje te maken van de iconische Nike Air Max 90. Nike heeft al eerder een aantal sneakers voorzien van de zogenaamde "Spray Paint Swooshes", waaronder de Air Max Plus en TN3. Binnenkort zal deze Nike Air Max 90 "Spray Paint Swoosh" de derde toevoeging worden.

In tegenstelling tot de andere sneakers die voorafgingen in de serie, is dit paar voorzien van een simpele, maar effectieve éénkleurige basis. Hier is het zwart dat het grootste deel van de bovenkant kleedt, met mesh en leer als aanvullende materialen. Ook de veters en voeringen zijn uitgevoerd in het zwart, waardoor de witte tinten op de tussenzolen er heerlijkt uitspringen. De branding op de sneaker knalt er heerlijk uit, doordat deze zijn uitgevoerd in het geel en oranje, net als de gesprayde Swooshes aan de zijkant. In dit geval heeft Nike gekozen voor twee kleinere Swooshes.

Zodra wij de exacte releasedatum voor je hebben dan laten we je dit uiteraard direct weten via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 90 Spray Paint Swoosh Foto 7

Nike Air Max 90 "Spray Paint Swoosh"

Nov
04
Nike Air Max 90 "Spray Paint Swoosh"

Nike Air Max 90 "Spray Paint Swoosh"

FD0657-002
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur