Wie kent de film "The Grinch" onderhand niet? De film is gebaseerd op het boek "How the Grinch Stole Christmas!" van Dr. Seuss. Het boek en de film vertelt het verhaal van The Grinch, een teruggetrokken wezen dat van plan is Kerstmis te verpesten voor het vrolijke stadje Whoville door al hun kerstversieringen en cadeaus te stelen. De film is meerdere keren uitgebracht, waaronder een animatie in 1966, een film in 2000 met Jim Carrey in de hoofdrol en een geanimeerde versie in 2018 met de stem van Benedict Cumberbatch.

Adidas brengt ieder jaar sneakers uit die helemaal in de kerstsfeer zijn, zo ook dit jaar. Morgen 1 december dropt het merk namelijk een Adidas Forum sneaker, geïnspireerd door de klassieke kerstfilm The Grinch. We blikken vooruit op deze speciale The Grinch x Adidas Forum Low.

The Grinch x Adidas Forum Low Foto 9
SneakerPolitics

Niet alleen deze versie van The Grinch x Adidas Forum Low is aangekondigd, er komen waarschijnlijk nog drie colorways. Voorlopig moeten we het even doen met deze versie van de sneaker, want de rest is nog niet bevestigd. In het geval van deze The Grinch x Adidas Forum Low is het klassieke model geïnspireerd op, hoe kan het ook anders; The Grinch. Er is gekozen voor een overwegend crèmewitte leren constructie geaccentueerd met de kleuren Collegiate Red en Solar Slime

De rode kleur zien we terug op de Three Stripes-logo en de felle Solar Slime kleur is toegepast op de harige suède tong, de binnenvoering en de buitenzool. Afwerkende details zien we terug in de vorm van de speciale tonglabels en hartvormige veterogen.

Laat jij The Grinch deze sneaker stelen, of scoor jij 'm morgen 1 december via diverse verkooppunten?

The Grinch x Adidas Forum Low

Dec
01
The Grinch x Adidas Forum Low

The Grinch x Adidas Forum Low

ID3512
Alle verkooppunten
The Grinch x Adidas Forum Low Foto 1
The Grinch x Adidas Forum Low Foto 2
The Grinch x Adidas Forum Low Foto 5
The Grinch x Adidas Forum Low Foto 7
The Grinch x Adidas Forum Low Foto 8
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur