LaMelo Ball, NBA-speler van de Charlotte Hornets, lanceerde in november 2021 zijn eigen kledingmerk genaamd "LaFrancé". De naam van het merk, LaFrancé, is geïnspireerd op LaMelo's tweede naam, LaFrance. Het nieuwe modemerk staat symbool voor zijn persoonlijke stijl en is sinds de oprichting razend populair. LaFrancé biedt een verscheidenheid aan kleding, waaronder t-shirts, hoodies en accessoires die LaMelo's unieke gevoel voor mode weerspiegelen. 

Sinds zijn intrede in de NBA is LaMelo een samenwerking aangegaan met Puma. Het duurde dan ook niet lang voor LaMelo een van de gezichten van de Puma Basketball divisie werd. Zijn deal met Puma werd in 2020 aangekondigd kort voordat hij aan zijn eerste seizoen in de NBA begon. Gedurende zijn samenwerking heeft LaMelo verschillende signature sneakers uitgebracht, te beginnen met de Puma MB.01, die al snel populair werd vanwege het opvallende ontwerp en de prestatiekenmerken die zijn afgestemd op de dynamische speelstijl van LaMelo. 

Deze aankomende LaFrancé Amour x Puma Hoops "For All Time Red" collab is zijn nieuwste lifestyle sneaker, als resultaat van de nauwe samenwerking met Puma. We blikken vooruit op de release, die deze week zal plaatsvinden.

La Francé Amour x Puma Hoops For All Time Red Foto 2

Liefhebbers van rode sneakers kunnen hun lol op met deze LaFrancé Amour x Puma Hoops "For All Time Red"

LaMelo Ball's eerste release van de PUMA MB.03 krijgt een knallend vervolg met de lancering van deze LaFrancé Amour x Puma Hoops "For All Time Red". Deze opvallende sneaker is voorzien van een levendige “Triple Red” colorway en is wederom een belangrijke stap voor LaMelo's streetwearlabel.

LaFrancé Amour weerspiegelt LaMelo's voorliefde voor luxe schoenen en combineert lakleren overlays en mesh met opvallende uitsparingen. Details die direct opvallen zijn Ball's logo's op de tussenzool, met inscripties als "1 of 1", "Not From Here" en het LF-logo, die de sneaker herkenbare collab vibes geven.

Scoor deze LaFrancé Amour x Puma Hoops "For All Time Red" op vrijdag 17 mei via diverse verkooppunten.

LaFrancé Amour x Puma Hoops "For All Time Red"

May
17
LaFrancé Amour x Puma Hoops "For All Time Red"

LaFrancé Amour x Puma Hoops "For All Time Red"

310439-03
Alle verkooppunten
La France Amour x Puma Hoops For All Time Red Foto 6
La France Amour x Puma Hoops For All Time Red Foto 3
La France Amour x Puma Hoops For All Time Red Foto 4
La France Amour x Puma Hoops For All Time Red Foto 1
La France Amour x Puma Hoops For All Time Red Foto 5
La France Amour x Puma Hoops For All Time Red Foto 2
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur