Tim
Geschreven door
Tim

Het is geen geheim dat je LeBron James midden in de nacht kan wakker maken voor de bekende Fruity Pebbles Cereal (muesli). De 18-voudig NBA All-Star speler rockt al sinds de LeBron 4 uit 2006 de "Fruity Pebbles"-colorways op zijn kenmerkende sneakers. Na eerder dit jaar een "Magic Fruity Pebbles" LeBron 19 Low te hebben uitgebracht, werken King James en Nike nu samen aan deze Nike Dunk Low "Fruity Pebbles".

LeBron's "Fruity Pebbles"-versie van de Dunk Low heeft een bovenwerk van wit leer met rode overlays die overeenkomen met de kleuren van Fruity Pebbles. De kleur Blauw is toegepast op de Swoosh, de hiel en de inlegzolen. Aan de onderkant van de Dunk zien we een witte tussenzool en melkachtige buitenzool. Extra details zijn onder meer de LeBron-logo's op de hielen, Fruity Pebbles-branding op de tonglabels en een Fruity Pebbles-graanprint op de inlegzolen en veters.

De LeBron James x Nike Dunk Low "Fruity Pebbles" zal in Augustus van dit jaar worden uitgebracht. Benieuwd naar de exacte releasedatum? Check dan regelmatig onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Dunk Low "Fruity Pebbles"

19
Jan 2023
LeBron James x Nike Dunk Low "Fruity Pebbles"

LeBron James x Nike Dunk Low "Fruity Pebbles"

DH8009-600
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim