Wie kent het niet; LEGO! Voor de één staat het symbool voor super leuke herinneringen uit de jeugd, voor de ander staat het symbool voor kleine irritante gele blokjes waar je voornamelijk veel pijn van krijgt als je er perongeluk op gaat staan met blote voeten. Al met al doet LEGO het momenteel heel erg goed en is het niet weg te denken uit de speelgoedwinkel. Reden genoeg voor Adidas om een langdurige samenwerking aan te gaan met het Deense bedrijf.

De samenwerking zal leiden tot nieuwe collabs tussen de sneaker gigant en het Deense speelgoedbedrijf dit om creativiteit te inspireren en een meer speelse, positieve en inclusieve wereld te bevorderen voor volwassenen en kinderen. Net als de stenen die als inspiratie voor deze partnerschap dienen, brengt de samenwerking twee van de meest erkende en iconische merken samen en biedt het een gevarieerd portfolio van schoenen, kleding en accessoires. Het zal je vast niet ontgaan zijn dat er n September al een collab dropte in de vorm van de Originals ZX 8000 LEGO sneaker.

We kunnen de aankomende jaren dus genoeg collabs van LEGO en Adidas voorbij zien gaan komen. Wij hopen natuurlijk op ware kunstwerkjes en unieke sneaker collabs. We houden je natuurlijk op de hoogte van alles via onze sneaker releasekalender, ons blog en onze Facebook pagina.

Stephan
Geschreven door
Stephan