Ooit wel eens de behoefte gehad om je sneakers aan stukken te scheuren? Nee? wij ook niet, maar in dit geval zul je wel moeten - je krijgt er namelijk een unieke sneaker voor terug!

Nike voorziet de dames binnenkort van het Nike "Tear Away" pack. Je hebt de keuze uit twee basismodellen: de Nike Air Force 1 LX en de Nike Air Max 98 LX. Beide schoenen verbergen mysterieuze colorways onder een witte bovenlaag van textiel, een ademend, synthetisch materiaal. De schoenen bieden een creatieve functie: je kan naar hartenlust net zoveel pielen en punniken tot jij jouw paartje helemaal naar jouw smaak hebt gepield. Het zal dus raar moeten lopen wil je iemand tegenkomen met identiek hetzelfde paartje - en daar houden wij zelf toch altijd wel erg van.

Het blijft knap van Nike om steeds met iets unieks op de proppen te komen voor de Air Force 1, die inmiddels alweer bijna 40 jaar op de markt is. De Air Force 1 zal droppen in twee versies, die op het eerste gezicht hetzelfde lijken - de verschillen zitten 'm letterlijk binnenin. Het bovenwerk is gemaakt om weg te scheuren en trekt langzaam terug om een regenboog van kleuren te onthullen, allemaal uitgedost in premium getrommeld leer voor een look die zeker de aandacht zal trekken.

Naar alle waarschijnlijkheid dropt Nike Air Force 1 Low "Tear-Away Pack" dit weekend al, maar dat is nog niet 100% zeker. Check dus regelmatig onze sneaker releasekalender voor updates!

Stephan
Geschreven door
Stephan