Tim
Geschreven door
Tim

Lemlem is een modemerk dat in 2007 werd opgericht door het Ethiopische supermodel en actrice Liya Kebede. Het merk is gespecialiseerd in het maken van dames-, heren- en kinderkleding, waarbij gebruik wordt gemaakt van traditionele Ethiopische weeftechnieken en vakmanschap. De naam "lemlem" betekent "bloeien" in het Amhaars, de officiële taal van Ethiopië.

Een van de kernprincipes van Lemlem is om de traditionele Ethiopische weeftechnieken te behouden en tegelijkertijd duurzame economische kansen te creëren voor lokale ambachtslieden. Het merk werkt vaak samen met arbeiders in Ethiopië om unieke stoffen te maken met complexe handgeweven patronen en levendige kleuren.

Beide partijen hebben inmiddels hun eerste gezamenlijke collectie uitgebracht, waar deze Lemlem x Puma Velocity Nitro 2 "Pink Glimmer" onderdeel van uitmaakt.

Felle kleuren en patronen staan centraal in de Lemlem x Puma collectie

Puma heeft vandaag een unieke samenwerking met lemlem gedropt. De collectie combineert de kenmerkende esthetiek van lemlem, felle kleuren en patronen, met Puma's innovatieve visie op sportkleding, wat resulteert in een krachtige look die premium prestaties uitstraalt.

De belangrijkste items in de debuutcollectie, die kleding en schoenen omvat, zijn onder andere een deze Lemlem x Puma Velocity Nitro 2 "Pink Glimmer". Met zijn unieke mix van stijl, prestaties en superieur comfort laat de collectie fascinerende geometrische prints en abstracte texturen zien die de veelzijdigheid van beweging vieren.

Centraal in deze samenwerking staat de gedeelde visie van meer duurzaamheid en een toewijding om stappen te zetten naar een betere toekomst. Puma en lemlem omarmen met trots de verantwoordelijkheid om een positieve impact op het milieu te hebben, en deze collectie weerspiegelt hun niet aflatende inzet voor praktijken door stoffen te gebruiken die voor minstens 20% uit gerecycled materiaal bestaan.

Lemlem x Puma Velocity Nitro 2 Pink Glimmer Foto 2

Lemlem x Puma Velocity Nitro 2 "Pink Glimmer"

28
Aug 2023
Lemlem x Puma Velocity Nitro 2 "Pink Glimmer"

Lemlem x Puma Velocity Nitro 2 "Pink Glimmer"

379115-01
Alle verkooppunten
Lemlem x Puma Velocity Nitro 2 Pink Glimmer Foto 3
Lemlem x Puma Velocity Nitro 2 Pink Glimmer Foto 1
Lemlem x Puma Velocity Nitro 2 Pink Glimmer Foto 5
Lemlem x Puma Velocity Nitro 2 Pink Glimmer Foto 6
Tim
Geschreven door
Tim