Tim
Geschreven door
Tim

2024 gaat een prachtig jaar worden voor liefhebbers van de Air Max 1 sneaker, want Nike kondigt langzamerhand elke dag een colorway aan die volgend jaar zal gaan droppen. Zo werd ook vandaag bekend gemaakt dat Nike in het voorjaar van 2024 met deze heerlijke lente ready Nike Air Max 1 "Stadium Green" zal komen.

Deze nieuwe colorway is de ideale match, want het witte mesh aan de bovenkant zorgt ervoor dat het groene Stadium Green er op een heerlijke manier afknalt. De meest opvallende details van deze sneaker zijn de opvallende "Stadium Green" Swoosh en mudguards. Dit levendige, groene accent geeft een eigentijdse draai aan een anders ingetogen ontwerp. Stadium Green strekt zich uit tot aan de bovenste veteroogjes en tot aan de voorzijde van de rubberen buitenzool. De basis wordt aangevuld met overlays die zijn uitgevoerd in een klassieke "Pure Platinum" tint, die zorgt voor een echte OG vibe.

Helaas is de releasedatum nog niet bekend, we adviseren je dan ook regelmatig onze releasekalender, ons blog, Facebookpagina en onze Instagram page te checken.

Nike Air Max 1 "Stadium Green"

Datum nog
niet bekend
Nike Air Max 1 "Stadium Green"

Nike Air Max 1 "Stadium Green"

FN6952-100
Alle verkooppunten
Nike Air Max 1 Stadium Green Foto 1
Nike Air Max 1 Stadium Green Foto 2
Nike Air Max 1 Stadium Green Foto 3
Nike Air Max 1 Stadium Green Foto 5
Nike Air Max 1 Stadium Green Foto 6
Tim
Geschreven door
Tim