Tim
Geschreven door
Tim

Wij zagen vandaag een paartje sneakers voorbij komen die direct onze aandacht wist te grijpen, het gaat om deze Nike Air Max 90 "Leopard" die binnenkort zal gaan droppen. De sneaker is voorzien van een Leopard Swoosh en een knallende oranje kleur die er perfect bij past. We blikken vooruit met de officiële foto's.

Leopard Swooshes in combinatie met knallend oranje

Nike Air Max 90 WMNS Leopard Foto 8
Nike Air Max 90 WMNS Leopard Foto 7

De iconische Nike Air Max 90 is niet vies van een lekker opvallend printje, en laat dat nu juist het geval zijn bij deze schitterende Nike Air Max 90 "Leopard voor dames, die hard onderweg is. De sneaker is voor de basis voorzien van een lichtgrijze mesh-constructie, die wordt vergezeld door witte leren overlays en oranje suède op de mud guards. Het meest opvallende detail van deze Air Max 90 uiteraard de oranje luipaardprint die zowel op de Swooshes als op het gedeelte rond de veteroogjes op de wreef is toegepast. Bruine details op de tong- en branding op de hiel samen met een witte rubberen tussenzool maken het design helemaal af.

De releasedatum hebben we nog niet, maar wij zitten er uiteraard bovenop. Check voor updates dagelijks onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 90 WMNS "Leopard"

08
Mar 2022
Nike Air Max 90 WMNS "Tortoise Shell"

Nike Air Max 90 WMNS "Tortoise Shell"

DQ9316-001
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim