Onderhand hebben we alle kleuren van de regenboog voorbij zien komen als het gaat om aankomende Air Max 1 sneakers. Toch miste we nog een kleur, namelijk paars. Laat Nike vandaag nou toevallig deze Nike Air Max 1 "Field Purple" aankondigen, die naar verwachting in de zomer zal gaan droppen.

Nike Air Max 1 "Field Purple"

Apr
11
Nike Air Max 1 SC "Field Purple"

Nike Air Max 1 SC "Field Purple"

DZ4549-101
Alle verkooppunten

Field Purple Colorway

De kleuren White/Field Purple-Black worden naadloos gecombineerd en doen zelfs een beetje denken aan de Patta x Nike Air Max 1 "Purple Denim" die in 2009 werd gedropt. De basis van wit mesh en de overlays van grijs suede zorgen weer voor een heerlijke OG vibe. Levendige paarse accenten sieren de Swooshes, de mudguards en de branding op de tong en hak. De witte tussenzool met zichtbare Air Max units zorgen voor zowel comfort als een sportieve look. Een duurzame zwart-witte rubberen buitenzool maakt het plaatje compleet.

Helaas hebben we nog geen releasedatum voor deze Nike Air Max 1 "Field Purple". Wil je op de hoogte blijven van de laatste releases? Check dan regelmatig onze releasekalender, ons blog, Facebookpagina en onze Instagram page.

Nike Air Max 1 Field Purple Foto 5
Nike Air Max 1 Field Purple Foto 2
Nike Air Max 1 Field Purple Foto 4
Nike Air Max 1 Field Purple Foto 3
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur