Tim
Geschreven door
Tim

Niet iedereen is fan van Air Max 1 sneakers die uitgevoerd zijn in drukke kleuren en prints. Gelukkig is dat bij Nike geen probleem, want zoals deze aankomende Nike Air Max 1 "Black/White" bewijst hoeft dat ook helemaal niet. Nike maakt zich op voor de introductie van nog een Air Max 1 sneaker die is voorzien van tijdloze elegantie, vrijwel volledig zwart gekleurd met witte Swooshes.

We blikken vooruit op deze ingetogen Air Max 1 sneaker die dit jaar nog zal gaan droppen.

Nike Air Max 1 "Black/White"

Datum nog
niet bekend
Nike Air Max 1 "Black/White"

Nike Air Max 1 "Black/White"

FZ0628-010
Alle verkooppunten
Nike Air Max 1 Black White Foto 6
Nike Air Max 1 Black White Foto 7

Less is more bij deze aankomende Nike Air Max 1 "Black/White"

Deze Air Max 1 is een masterclass in eenvoud, waarbij gekozen is voor minder opvallende details of moderne ontwerpelementen. De schoen heeft een ademend bovenwerk van mesh en een set overlays die de schoen versterken. De witte Swooshes vormen een scherp contrast met de volledig zwarte constructie en voegen een vleugje verfijning toe aan het monochrome kleurenpalet. De branding op de tong en op de hak zijn tevens uitgevoerd in het wit, wat mooi afsteekt tegen de basiskleur.

De materiaalkeuze blijft trouw aan de iconische lijn van de Air Max 1 en geeft een klassiek tintje aan het algehele profiel van de schoen. De schoen wijkt weinig af van de beproefde formule, maar heeft door het ingetogen design toch die x factor wat de Air Max 1 één van de populairste sneakers van Nike heeft gemaakt.

De releasedatum van deze Nike Air Max 1 "Black/White" is nog niet bekend, maar we houden je vanzelfsprekend op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 1 Black White Foto 5
Nike Air Max 1 Black White Foto 1
Nike Air Max 1 Black White Foto 4
Tim
Geschreven door
Tim