Tim
Geschreven door
Tim

Als je voor deze Zomer nog op zoek bent naar een Air Force 1 die echt overal de aandacht zal trekken, dan is deze aankomende Nike Air Force 1 Low Nylon "Monarch" met zekerheid een kandidaat. Hoewel het iconische model inmiddels meer dan 40 jaar oud is, blijven dikke colorways als deze tot op de dag van vandaag verrassen.

Nike Air Force 1 Low Nylon Monarch Foto 7
Nike Air Force 1 Low Nylon Monarch Foto 8

Nike voorziet de klassieke lederen constructie van deze Air Force 1 met "Monarch" gekleurd Nylon

Terwijl de traditionele AF1's vaak volledig lederen constructies hebben, is dat bij deze Nike Air Force 1 Low Nylon "Monarch" niet het geval. De sneaker is allereerst voorzien van een gewaagde Oranje "Monarch" kleur waarbij de klassieke lederen panelen worden bijgestaan door een nylon basis die zo veelzijdig is als maar kan. Een contrasterende witte Swoosh aan de zijkanten knalt er fris vanaf. Als we naar de onderkant van de sneaker kijken, zien we dat de Air-tussenzool volledig ondergedompeld is in een fris Sail-kleurtje.

Een releasedatum hebben we helaas nog niet voor je, maar we houden je uiteraard op de hoogte van de releasedatum via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Force 1 Low Nylon "Monarch"

Datum nog
niet bekend
Nike Air Force 1 Low Nylon "Monarch"

Nike Air Force 1 Low Nylon "Monarch"

FB2048-800
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim