Het betere weer staat voor de deur, de hoogste tijd om je Lente-ready sneakers weer uit de kast te halen en je sneakers voor de Winter op te bergen. Nike trapt in ieder geval goed af, want zij kondigen deze Nike Air Max 90 "Fresh Mint" voor dames aan.

De lentekriebels komen goed op gang door de officiële foto's van dit Fresh Mint paartje Air Max 90. De sneaker voor dames is bedekt met een mintgroene tint over het gehele bovenwerk, dat bestaat uit een glad leren bovenwerk samen met subtiele suède details op de swooshes. Meer van diezelfde tint groen is toegepast op de veters, tong, binnenvoering, veteroogjes en op het lipje op de hiel. Een donkerder tintje groen is te zien op de branding op de tong, inlegzolen en de hielen. Nike heeft nog een eyecatcher toegepast in de vorm van een geborduurde bloem op de tong. Een lichte kleur groen is toegepast op de midden en buitenzool, wat het frisse design afmaakt.

Dit paartje zal tijdens de Lente van dit jaar gaan droppen, we houden jullie op de hoogte via onze sneaker releasekalender, ons blog en onze Facebook.

Stephan
Geschreven door
Stephan