Tim
Geschreven door
Tim

SNKRS DAY staat bijna voor de deur! Deze dag mag gerust één van de meest geanticipeerde dagen op de sneakerkalender worden genoemd. Het gevoel dat veel mensen krijgen tijdens SNKRS Day is het best te vergelijken met het gevoel dat een kind heeft in de snoepwinkel. De community is in de jaren dan ook flink gegroeid dankzij een gedeelde liefde voor alles wat met sneakers te maken heeft. Het doel van SNKRS DAY 2022 is om deze community uit heel Europa zowel fysiek als digitaal samen te brengen, we weten dan ook zeker dat je niet wilt missen wat Nike voor jouw in petto heeft!

Nike begint op maandag 8 augustus met een live broadcast via de SNKRS-app en brengt sneakerheads uit Londen, Parijs en Berlijn samen om de vijfde verjaardag van de SNKRS app te vieren. Evenementen omvatten polls, inspirerende gesprekken, wedstrijden van Nike EHQ, evenals ieders favoriete deel van de dag: de sneakers drops. Het verleden leert dat er altijd wat te 'winnen' valt, dus zorg ervoor dat je de hele week, en vooral op maandag, de SNKRS App op standy hebt staan.

Welke sneakers komen er zeker uit op SNKRS DAY 2022?

SNKRS DAY 2022 Air Force 1
SNKRS DAY 2022 Air Max 1

De bestigde releases zijn inmiddels de Nike Air Force 1 Low SNKRS Day en de Nike Air Max 1 Tour Yellow voor dames. Zoals we in het verleden al vaker hebben gezien blijft Nike op dit soort dagen altijd verrassen met surprise drops. Sta er dus niet raar van te kijken als er opeens een Air Max 1 dropt die al een paar jaar niet verkrijgbaar is. Ook raden wij je aan om vooral door de app te bladeren en hier en daar wat te krassen, Nike heeft in het verleden nogal wat surprise drops gehad waarbij je op bepaalde items in de app moest krassen om een coole sneaker te 'winnen'.

Welke sneakers droppen er misschien ook volgens de geruchten?

Air Jordan 1 Taxi
Travis Scott x Fragment x Air Jordan 1 Low

Als we de geruchten mogen geloven staat ons nogal wat te wachten tijdens SNKRS DAY 2022. Één van de geruchten die rond gaat is dat de Fragment Design x Travis Scott x Air Jordan 1 Retro Low een re-release krijgt in de vorm van een surprise drop. De sneaker kwam ongeveer een jaar geleden uit, wat dus wel in het plaatje past van dit evenement.

De andere sneaker is de Air Jordan 1 Retro High OG "Taxi" die volgens insiders zal gaan droppen als shock-drop. De releasedatum staat sowieso op 13 Augustus, maar het kan dus zomaar zijn dat 'ie al eerder gaat droppen in de vorm van een Early Access.

Welke sneakers droppen er met zekerheid tijdens SNKRS DAY 2022?

12
Sep 2023
Nike Air Max 1 Wmns "Tour Yellow"

Nike Air Max 1 Wmns "Tour Yellow"

DX2954-001
Alle verkooppunten
08
Aug 2022
Nike Air Force 1 Low "SNKRS Day"

Nike Air Force 1 Low "SNKRS Day"

DX2666-100
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim