Tim
Geschreven door
Tim

Zoals we onlangs al zagen op de Nike Air Max 90 SE "Snakeskin Swoosh", is de reptielenprint helemaal hot. Op de Air Max 90 is echter alleen de Swoosh bedekt met de print. Mocht het voor jou nou wel een onsje meer mogen wat betreft de Snakeskin print, dan komt Nike binnenkort met deze volledig in het Snakeskin uitgedoste Nike Air Force 1 PLT.AF.ORM "Snakeskin".

Nike Air Force 1 PLTAFORM Snakesin Foto 8
Nike Air Force 1 PLTAFORM Snakesin Foto 7

Nike Air Force 1 PLT.AF.ORM "Snakeskin"

Datum nog
niet bekend
Nike Air Force 1 PLT.AF.ORM "Snakeskin"

Nike Air Force 1 PLT.AF.ORM "Snakeskin"

FJ4965-200
Alle verkooppunten

Op de Swoosh na bedekt de Slangenprint de gehele bovenkant van deze Nike Air Force 1 PLT.AF.ORM

De Air Force 1 is opnieuw ontworpen met voornamelijk de focus op dames. De sneaker heeft een gestroomlijnde body en zool vergelijkbaar met de Air Force 1 Low Sage. We zien moderne snedes gestapeld in de hiel van de zool, compleet met oversized Swoosh-overlays en ruw uitgesneden veter- en hieloverlays. Qua kleur presenteert het paar zich als onderdeel van een Nike collectie met een grote focus op aardachtige bruine slangenhuiden, waarbij in dit geval de slangenprint de gehele bovenwerk bedekt, met uitzondering van de leren Swooshes. Een clean 'n simple Sail-gekleurde buitenzool maakt het ontwerp af.

Ben je benieuwd wanneer deze sneaker dropt? Wij ook! We houden je uiteraard op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Tim
Geschreven door
Tim