In de loop der jaren hebben Mark Wahlberg en Michael Jordan een onverwachte vriendschap opgebouwd op basis van de gedeelde passie voor golf en hun passie voor hun vakgebied. De vriendschap van het celebrity duo heeft inmiddels al gezorgd voor een aantal Wahlberg Personal Editions. Vorig jaar ontving Wahlburgers zijn eigen Jordan Formule 23-sneakers, en nu - voorafgaand aan het 30-jarig jubileum van de schoen - deelde hij op zijn Instagram beeldmateriaal van de nieuwste Jordan: de Air Jordan 4 "Wahlburgers". Het gaat hier om een vrijwel volledig groene Air Jordan 4, voorzien van het "W"-logo op de tong, dat Wahlberg gebruikt als logo voor zijn hamburgerketen dat actief is in Amerika.

Andere details omvatten een reeks groene tinten, doorzichtige veteroogjes, een bijpassende buitenzool en een aantrekkelijke spetter print op de zwarte tussenzool.

De Air Jordan 4 Wahlburger zal naar verwachting nooit een general release worden. De kans dat je deze release dus ooit in het echt zult tegenkomen is erg klein. Uiteraard zullen er wat paartjes via bepaalde kanalen lekken, maar verwacht daar een behoorlijk bedrag voor neer te moeten tellen.

Klik op onderstaande link voor de video van Mark Wahlberg, waarin de Jordan 4 beter te bekijken is:

Source: markwahlberg

Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur