Tim
Geschreven door
Tim

We hebben de afgelopen tijd al aardig wat Air Max 1 Golfs voorbij zien komen, maar deze Nike Air Max 1 Golf "Always Fresh" spant qua colorway en details toch wel de kroon. Deze Air Max 1 zal binnenkort worden uitgebracht als onderdeel van de "Always Fresh"-lijn van Nike. We hebben alvast de officiële foto's voor je, het is dus alleen nog wachten op een releasedatum.

Nike Air Max 1 Golf Always Fresh Foto 7
Nike Air Max 1 Golf Always Fresh Foto 8

Nike Air Max 1 Golf "Always Fresh"

03
Jul 2023
Nike Air Max 1 '86 OG Golf NRG "Always Fresh"

Nike Air Max 1 '86 OG Golf NRG "Always Fresh"

DV6802-007
Alle verkooppunten

De Air Max 1 dropt binnenkort als onderdeel van de "Always Fresh" collectie

Deze Air Max 1 maakt gebruik van een Phantom-gekleurde basis van textiel en is omhuld door goud gekleurd suède. Een gladde zwarte Swoosh aan de zijkant is gekleurd in het zwart en de bovenste veteroogjes zijn voorzien van een knallende Green Strike kleur. Rond de hiel zien we een sticker die we normaal zien op een stuk fruit, wat natuurlijk een knipoog is naar de "Always Fresh" naam van de collectie. Dit thema zet zich voort op de toebox waar een kleine rode appel te zien is en ook op de speciale inlegzolen. Op de tong zien we speciale "Always Fresh" branding, dezelfde tekst is ook terug te vinden in de transparante rubberen buitenzool onder de voet.

We gaan uit van een release in deze Zomer, maar we houden je uiteraard op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 1 Golf Always Fresh Foto 6
Nike Air Max 1 Golf Always Fresh Foto 10
Tim
Geschreven door
Tim