Het Europees kampioenschap voetbal staat zo goed als voor de deur, want op vrijdag 14 juni start het toernooi al met de aftrap van de wedstrijd Duitsland tegen Schotland. We zijn er weer bij en dat is prima, want Nederland speelt zijn eerste wedstrijd op zondag 16 juni tegen Polen in Hamburg. 

Of je nu een voetbalfan bent of niet, de talloze feestjes zouden al reden genoeg moeten zijn om een nieuwe oranje outfit in huis te halen. Uiteraard helpen wij je een handje, zodat jij OnsOranje in stijl naar de overwinning kunt schreeuwen.

Oranje Nike Sneakers

May
14
Nike Air Max 1 "Monarch"

Nike Air Max 1 "Monarch"

FN6952-101
Alle verkooppunten
Oct
25
Nike Air Max 1 '87 Wmns "Safety Orange"

Nike Air Max 1 '87 Wmns "Safety Orange"

DZ2628-002
Alle verkooppunten
Jan
11
Nike Air Force 1 '07 "Cosmic Clay"

Nike Air Force 1 '07 "Cosmic Clay"

FZ4627-800
Alle verkooppunten
2 Nike Air Max 1 22 Monarch22 EK FN6952 101
Sneaker Squad

Het officiële Oranje shirt van het Nederlands elftal mag niet ontbreken

De basis van jouw oranje outfit begint natuurlijk met het thuisshirt 2024/2025 van het Nederlands elftal. Het thuistenue van OnsOranje is ook dit jaar weer gemaakt en ontworpen door Nike en heeft een design dat zowel de traditie van het Nederlands elftal eert als moderne elementen introduceert. Het ontwerp van dit nieuwe shirt combineert eerdere shirts uit het verleden, met een mix van hedendaagse designelementen die zorgen voor een frisse maar herkenbare look.

Het shirt maakt gebruik van Nike's Dri-FIT technologie, wat ervoor zorgt dat het zowel comfortabel als functioneel is tijdens het sporten, of in dit geval tijdens het halen van drank en versnaperingen. 

1 nike air max 1 monarch fn6952 101 sneaker squad
Sneaker Squad

Maak jouw Oranje outfit compleet met deze oranje  Air Max 1 sneakers

Toevallig dropte deze maand een heerlijk paar oranje Air Max 1 sneakers, precies op tijd om te scoren voor het EK 2024 van start gaat. Met deze Nike Air Max 1 "Monarch" maak je jouw outfit helemaal compleet, want zoals je kunt zien is de Oranje kleur prominent aanwezig op de mudguards. 

Er is gekozen voor wit mesh op de bovenkant, dat wordt gecontrasteerd door Pure Platinum leren overlays en zwarte details op de Swooshes, bovenste veteroogjes, de binnenzolen en de tong. Het hoogtepunt van deze Air Max 1 is de oranje Monarch kleur die is toegepast op de suede mudguards, de binnenvoering en het Nike logo op de binnenzolen en hakken. Een witte rubberen tussenzool en een tweekleurige zwart-witte rubberen buitenzool maken de look van deze Nike Air Max 1 af.

2 nike air max 1 monarch fn6952 101 sneaker squad
Sneaker Squad
3 nike air max 1 monarch fn6952 101 sneaker squad
Sneaker Squad
National Team Voetbal Nederland voetbaltenues ek 2024
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur