Daar zijn we weer met onze inmiddels dagelijks Air Max 1 sneaker update. De colorways die Nike aan het voorbereiden is voor deze populaire sneaker zijn onderhand niet meer bij te houden, want net als gister werd vandaag opnieuw een colorway aangekondigd. Deze lente dropt er een wel heel speciale colorway die perfect past hij het voorjaar.

We blikken vooruit op deze heerlijke Nike Air Max 1 Wmns "Alchemy Pink", die heerlijke kleuren mixt met premium materialen.

Nike Air Max 1 Wmns Alchemy Pink Foto 8

Mismatched swooshes, lente-ready kleuren en premium materialen maken deze Air Max 1 sneaker een musthave

Deze Nike Air Max 1 Wmns "Alchemy Pink" heeft een levendig kleurenpalet die bestaat uit White, Alchemy Pink, Photo Blue, Sundial en Lilac Bloom. Qua materialen zit het ook meer dan snor, want er is bij deze release gekozen voor een ademende basis van mesh met suede overlays, wat zorgt voor een premium look en feel. 

Een ander mooi detail is dat de sneaker gebruik maakt van mismatched Swooshes. Zo zien we aan de ene kant een roze swoosh en aan de andere kant een blauwe. De frisse witte tussenzool met zichtbare Air Max units zorgen weer voor de iconische look en optimale demping. De duurzame rubberen buitenzool is uitgevoerd in de kleuren Lilac, Blauw en Sundial. 

De exacte releasedatum van deze Nike Air Max 1 Wmns "Alchemy Pink" hebben we nog niet voor je, maar we houden je uiteraard op de hoogte via onze releasekalender, ons blog, Facebookpagina en onze Instagram page.

Nike Air Max 1 Wmns "Alchemy Pink"

Datum nog
niet bekend
Nike Air Max 1 Wmns "Alchemy Pink"

Nike Air Max 1 Wmns "Alchemy Pink"

HF5071-100
Alle verkooppunten
Nike Air Max 1 Wmns Alchemy Pink Foto 7
Nike Air Max 1 Wmns Alchemy Pink Foto 2
Nike Air Max 1 Wmns Alchemy Pink Foto 3
Nike Air Max 1 Wmns Alchemy Pink Foto 4
Nike Air Max 1 Wmns Alchemy Pink Foto 6
Nike Air Max 1 Wmns Alchemy Pink Foto 5
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur