Het is momenteel een prima jaar als liefhebber van de Nike Dunk. De sneaker is tot op heden in een jaar tijd nog nooit zo vaak voorzien van nieuwe colorways. Het zijn voornamelijk de tweekleurige Dunks die momenteel bij bosjes droppen en daar kun je er vanaf vandaag weer twee bij optellen. Morgen (Dinsdag 9 Augutus) dropt Nike namelijk deze Nike Dunk Low "Gym Red" en de Nike Dunk Low "Blue Jay".

Nike Dunk Low Retro "Gym Red"

Nike Dunk Low Gym Red Foto 3
Nike Dunk Low Gym Red Foto 4

De Nike Dunk Low Retro "Gym Red" bestaat aan de bovenkant volledig uit leer. De sneaker maakt gebruik van een een witte leren basis met Gym Red-gekleurde overlays, Swooshes, hiellipjes en rubberen buitenzolen. niversity Gold-gekleurde branding op de tongen, hielen en inlegzolen bovenop een witte tussenzool maakt het ontwerp compleet.

Nike Dunk Low Retro "Gym Red"

Aug
09
Nike Dunk Low "Gym Red"

Nike Dunk Low "Gym Red"

DD1391-602
Alle verkooppunten

Nike Dunk Low Retro "Blue Jay"

Nike Dunk Low Blue Jay Foto 3
Nike Dunk Low Blue Jay Foto 4

De Nike Dunk Low "Blue Jay" gaat gekleed in een Blue Jay, University Gold en White colorway en bestaat aan de bovenkant ook volledig uit leer. De sneaker is voorzien van een traditionele tweekleurige look met een University Gold basis en Blue Jay-gekleurde overlays. Beide kleuren worden ook gebruikt op de branding, dit alles bovenop een witte tussenzool en een blauwe rubberen buitenzool.

Nike Dunk Low Retro "Blue Jay"

Aug
09
Nike Dunk Low "Blue Jay"

Nike Dunk Low "Blue Jay"

DD1391-402
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur