Ook wij hadden geen geluk met de release van de DENHAM x Nike Air Max 1 "Blue Void". Het paartje bleek extreem limited te zijn waardoor de prijzen inmiddels zijn gestegen naar rond de €600. Morgen krijgen wij een tweede kans, wellicht niet op de meest populaire Nike sneaker in Nederland (de Nike Air Max 1) maar op de DENHAM x Nike Air Max 90 "Infrared" en de DENHAM x Nike Air Max 95 "Volt".

DENHAM x Nike Air Max 95 "Volt"

DENHAM x Nike Air Max 95 "Volt"

Releasedatum: Vrijdag 25 September, 09:00
Colorway: Black/Summit White-Volt
Verkoopprijs: €179.95
Verkooppunten: DENHAM x Nike Air Max 95 "Volt" verkooppunten

De in Amsterdam gevestigde jeansmaker gebruikt de OG "Volt" colorway van de klassieke Nike Air Max 95, maar dan vernieuwd met een subtiele twist. De sneaker is bedekt met een witte mesh bovenkant dat is versterkt met denim materiaal dat de zijkant en mud guards bedekt. De levendige volttint is toegepast op de veteroogjes en branding. Een stevige zwarte rubberen zool met DENHAM-branding op de voering en inlegzolen maken het ontwerp af.

DENHAM x Nike Air Max 90 "Infrared"

DENHAM X NIKE AIR MAX 90 "INFRARED" verkooppunten

Releasedatum: Vrijdag 25 September, 09:00
Colorway: Denim/Medium Denim/Infrared/Ecru
Verkoopprijs: €159.95
Verkooppunten: DENHAM X NIKE AIR MAX 90 "INFRARED" verkooppunten

Denham voorziet de Air Max 90 Infrared colorway ook van een eigentijds ontwerp. De schoen heeft een Tan Ecru-tint op de bovenkant en wordt vervolgens sterk gecontrasteerd door verschillende tinten blauw denim op de overlays, wat zorgt voor de kenmerkende DENHAM-look. Infrared details op de veteroogjes, merklogo en tussenzool, een lichtbruine leren hiel tag, DENHAM-merklogo op de inlegzolen, een witte tussenzool en een zwarte rubberen buitenzool maken het design af.

Stephan
Geschreven door
Stephan