Morgen droppen er twee Alyx x Nike Air Force 1 High colorways

Morgen droppen er twee Alyx x Nike Air Force 1 High colorways

Morgen kun je weer meeloten voor een twee wel héél speciale sneakertjes, de ALYX x Nike Air Force 1 High "White & Black" en de ALYX x Nike Air Force 1 High "Triple White". Schrik niet van het prijskaartje van €399,99, deze sneakers zijn het meer dan waard.

1017 ALYX 9SM is een merk dat is gestart door Matthew Williams, en is gebaseerd op het concept van hoogwaardige materialen vermengd met subversieve cultuur en modern vakmanschap. Matthew begon in New York City en verhuisde naar Italië, waar hij invloeden van zijn opvoeding in Californië en New York combineert met zijn toewijding aan detail, innovatie en verlangen om nieuwe ideeën tot leven te brengen. Het merk richt zich op vakmanschap, techniek en duurzame fabricage en presenteert volledige heren- en damescollecties die technische innovatie proberen te verenigen met menselijke emotie.

De Alyx x Nike Air Force 1 High-collectie die morgen gaat droppen omvat twee paartjes, uitgevoerd in een 'Triple White' en een 'White / Black' colorway. Beide sneakers zijn voorzien van een gelaserd Alyx-logo op de hiel en aangepaste dubraes en tonglabels. Andere details op de schoen zijn de kenmerkende verstelbare gesp van Alyx op het enkelbandje van de sneaker. De reden dat de schoen zo duur is, komt door het feit dat de schoen gebruik maakt van materialen die je zelden ziet op een commerciële sneaker, dit in combinatie met de wetenschap dat niemand minder dan Alyx heeft meegwerkt aan het ontwerpen en produceren van de schoen maakt dit een absolute must-have voor liefhebbers van premium sneakers.

De releasedatum staat op Zaterdag 21 November, voor alle verkooppunten kun je uiteraard terecht op onze sneaker releasekalender.