Jordan maakt zich klaar voor de release van een nieuwe versie van de Air Jordan 1 Zoom CMFT. Deze nog comfortabelere versie van de Air Jordan 1 sneaker dropt morgen namelijk in een heerlijke blauwe colorway.

Deze Air Jordan 1 Zoom CMFT 2 "Dark Powder Blue" heeft een kleurenpalet dat bestaat uit de kleuren Sail, Dark Powder Blue, Blue Grey, Light Silver en Industrial Blue. Qua materialen is er gekozen voor een combinatie van suede, mesh en synthetische materialen, waarbij het suede een premium touch geeft aan de mudguard, de vlakken rond de veters en de kraag. De toe box en het midden van de sneaker maakt gebruik van een strakke synthetische afwerking, die een moderne stijl uitstraalt. Een uitsnede in het midden in de vorm de Swoosh met daaronder mesh, zorgt voor een mooi detail.

Mesh-elementen zijn ook voelbaar op de tong en kraag. Het Zoom Air logo op de tong en het klassieke Jordan Wings logo aan de zijkant vallen dan ook direct op. Een Sail tussenzool en blauwe accenten op de rubberen buitenzool zorgen voor comfort en duurzaamheid en ronden dit ontwerp af.

Scoor deze Air Jordan 1 Zoom CMFT 2 "Dark Powder Blue" vanaf 13 februari via diverse verkooppunten.

Air Jordan 1 Zoom CMFT 2 "Dark Powder Blue"

Feb
13
Air Jordan 1 Zoom CMFT 2 "Dark Powder Blue"

Air Jordan 1 Zoom CMFT 2 "Dark Powder Blue"

DV1307-104
Alle verkooppunten
Air Jordan 1 Zoom CMFT 2 Dark Powder Blue Foto 5
Air Jordan 1 Zoom CMFT 2 Dark Powder Blue Foto 6
Air Jordan 1 Zoom CMFT 2 Dark Powder Blue Foto 1
Air Jordan 1 Zoom CMFT 2 Dark Powder Blue Foto 3
Air Jordan 1 Zoom CMFT 2 Dark Powder Blue Foto 4
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur