De New Balance 1000 sneaker is een klassiek model dat een traditioneel ontwerp combineert met eigentijdse functies. Het model werd door New Balance voor het eerst uitgebracht in 1999 en is tot op de dag van vandaag een zeer gewild paartje, ondanks dat er vrij weinig nieuwe colorways worden uitgebracht.

Onder de leiding van Teddy Santis kreeg de sneaker dit jaar een re-release, tot grote vreugde van liefhebbers van het model. Inmiddels staat er morgen een nieuwe colorway op ons te wachten, want om 10 uur 's morgens dropt deze gloednieuwe New Balance 1000 "Silver Metallic".

New Balance 1000 Silver Metallic foto 1

De New Balance 1000 sneaker straalt een en al vintage en jargen 90 vibes uit

Eindelijk weer een nieuwe colorway voor de New Balance 1000, is wat wij dachten toen we de eerste foto's van de sneaker voorbij zagen komen. Deze New Balance 1000 "Silver Metallic" combineert vintage looks met eigentijdse design elementen. Deze re-release laat maar weer zien dat New Balance uitstekend in staat is om klassieke modellen te voorzien van een opfrisbeurt en oude fans opnieuw aan te trekken. 

De New Balance 1000 behoudt zijn iconische ontwerp, maar bevat een aantal moderne updates. Het beschikt over een zwarte mesh basis aangevuld met glanzende metallic zilver leren overlays. De kleur zwart is toegepast op de New Balance logo's, de binnenvoering, op de hakken en op de stevige rubberen buitenzool. Zoals we gewend zijn van New Balance zorgen deze features voor zowel stijl als functionaliteit. De schoen is tevens voorzien van een "1000" badge op de zijkant van de toe box. Een crèmekleurige middenzool van schuimrubber zorgt voor een stijlvolle toevoeging en heerlijke demping.

We hebben de verkooppunten van de New Balance 1000 "Silver Metallic" alvast voor je op een rij gezet, want deze release kan morgen zomaar hard gaan!

New Balance 1000 "Silver Metallic"

Apr
24
New Balance 1000 "Silver Metallic"

New Balance 1000 "Silver Metallic"

M1000SL
Alle verkooppunten
New Balance 1000 Silver Metallic foto 2
New Balance 1000 Silver Metallic Foto 4
New Balance 1000 Silver Metallic Foto 5
New Balance 1000 Silver Metallic Foto 6
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur