Morgen dropt de Nike Air Max "Viotech", ben jij er klaar voor?

Morgen dropt de Nike Air Max "Viotech", ben jij er klaar voor?

Ben jij fan van felle kleuren en niet schuw van een beetje aandacht op straat en is de Nike Air Max 90 ook nog één van je favoriete modellen? Dan is deze post voor jou! Morgen dropt namelijk de Nike Air Max "Viotech" - niet alleen in volwassen maten, maar ook je peuter zal niet worden overgeslagen door Nike. Want laten we eerlijk zijn, wat is er nou schattiger dan samen op dezelfde sneakers lopen?

Na de release van de Air Max 90 "Viotech 2.0" van vorige maand komt nike morgen met de Nike Air Max 90 "Viotech", die gebruik  maakt van de levendige OG colorway die te zien was op de Nike Dunk Low "Viotech" uit 2002. De OG Viotech maakt gebruik van de volgende knallende kleuren; University Red, Pale Vanilla en Hyper Grape. De sneaker is gemaakt van premium suede, dus gewoon een heel degelijk sneakertje. Afwerkende details bestaan uit zwarte lederen tong tags, een witte tussenzool en een paars / gele rubberen buitenzool.

De sneaker zal morgen om 09:00 droppen, we hebben op onze sneaker releasekalender wat verkooppunten voor je op een rij gezet.

Nike Air Max 90 "Viotech" (volwassen maten)
Stijlcode: CD0917-600
Verkoopprijs: €139,95
Releasedatum: Donderdag 29 Augustus, 09:00.
Verkooppunten: klik hier

Nike Air Max 90 "Viotech" TD (peuters)
Stijlcode: CJ0935-600
Verkoopprijs: €80 (niet bevestigd)
Releasedatum: Donderdag 29 Augustus, 09:00.
Verkooppunten: klik hier

on-feet foto's met dank aan: Titolo

Meer relevante Blogs!