Tim
Geschreven door
Tim

De Chicago colorway werd voor het eerst geïntroduceerd in 1985 toen Nike Michael Jordan contracteerde, die tot die tijd nog nooit op de schoenen van Nike had gespeeld. De Chicago colorway is natuurlijk een eerbetoon aan de stad Chicago en heeft sinds zijn debuut verschillende versies gekend. Hij wordt beschouwd als een van de meest iconische colorways uit de geschiedenis, zelfs na 37 jaar.

Morgen dropt de iconische colorway op een andere sneaker dan de Air Jordan 1, namelijk op de Nike Dunk. We hebben het hier niet over een normale uitvoering van de Chicago colorway, maar het gaat hier om de Nike Dunk Low Retro PRM "Chicago Split".

Nike Dunk Low Retro PRM Chicago Split Foto 7
Nike Dunk Low Retro PRM Chicago Split Foto 8

Nike voorziet de Dunk van een Chicago colorway in een split design

Hoewel de "Chicago" colorway synoniem is aan de sneakers van Jordan, vindt de popilaire colorway vaak zijn weg naar andere sneakers van Nike. Deze keer heeft Nike de Dunk Low gekozen om de geschiedenis van de colorway voort te zetten in een vernieuwde versie met de naam "Chicago Split".

De uitvoering is uitgevoerd in wit leer en heeft rode overlays op een Sail-kleurige tussenzool. Opvallende details zijn de zwarte en grijze Swooshes aan weerszijden, gevolgd door een grijs, zwart en sail kleurenschema op de buitenzool. De sneaker is tevens voorzien van een tong van mesh en Nike tonglipjes.

Zorg dat je er morgen vanaf 9 uur in de ochtend klaar voor zit, want deze zal hard gaan!

Nike Dunk Low Retro PRM Chicago Split Foto 4

Nike Dunk Low Retro PRM "Chicago Split"

13
Jul 2023
Nike Dunk Low Retro PRM "Chicago Split"

Nike Dunk Low Retro PRM "Chicago Split"

DZ2536-600
Alle verkooppunten
Nike Dunk Low Retro PRM Chicago Split Foto 3
Nike Dunk Low Retro PRM Chicago Split Foto 5
Tim
Geschreven door
Tim