Tim
Geschreven door
Tim

Maart roert zijn staart, zei een wijs iemand ooit. Op het moment van schrijven is het prachtig weer, maar dat kan in de maanden Maart en April zomaar omslaan. Met deze Air Jordan 1 Element GORE-TEX "Particle Grey" zal je dat een worst zijn, want naast het feit dat het een prachtige colorway voor de Air Jordan 1 is, hoef je je ook geen zorgen te maken om de regen. De GORE-TEX toevoeging zorgt er namelijk voor dat je voeten droog blijven. Voor ons is deze toevoeging een extraatje, want wij willen deze Jordan 1 gewoon scoren omdat 'ie er ontzettend dope uitziet.

De sneaker dropt morgen om 09:00 via de website van Nike en wij bekijken op de valreep nog even snel de officiële foto's van deze sneaker.

Een waterdichte strakke colorway is toegepast op de Air Jordan 1 Element GORE-TEX "Particle Grey"

Air Jordan 1 Element GORE TEX Particle Grey Foto 9
Air Jordan 1 Element GORE TEX Particle Grey Foto 7

De Air Jordan 1 Element GORE-TEX "Particle Grey" gaat gekleed in een Black, Chile Red, Particle Grey en Sail colorway. Deze versie van de Air Jordan 1 is uitgerust met Gore-Tex elementen voor de benodigde weersbestendigheid. Het heeft suède hakken met Gore-Tex-borduurwerk details aan de zijkanten, 3M reflecterende swooshes, een zwart bovenwerk met zwarte overlays bovenop een witte tussenzool en zwart/grijze rubberen buitenzool.

Ben jij klaar voor deze release? Morgen 09:00 is het zover!

Air Jordan 1 Element GORE-TEX "Particle Grey"

10
Mar 2022
Air Jordan 1 Retro High Element Gore-Tex "Black Particle Grey"

Air Jordan 1 Retro High Element Gore-Tex "Black Particle Grey"

DB2889-001
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim