Nike bracht de Mac Attack sneaker uit in 1984 en heeft de schoen de afgelopen maanden weer behoorlijk wat liefde gegeven in de vorm van diverse re-releases. Deze iconische sneaker was destijds nauw verbonden met de tennislegende John McEnroe, waardoor de sneaker nog populairder werd dan was verwacht. Vandaag de dag is het Travis Scott die de sneaker gebruikt als creatief canvas, wat er voor heeft gezorgd dat de Mac Attack ook vandaag de dag weer mega populair is. 

Deze week werd bekend gemaakt dat de Mac Attack een nieuwe release zal gaan krijgen in de vorm van deze Nike Mac Attack Premium "Better With Age", die een en al retro en vintage uitstraalt.

Er is gekozen voor een colorway die bestaat uit de kleuren Sail, Midnight Navy en Coconut Milk, toegepast op een mix van mesh en leer. Opvallend zijn de gebarsten details, die de Swooshes en de kraag hun vintage looks geven. In combinatie met een Sail basis en Coconut Milk overlays maakt het deze sneaker een ware trip down memory lane. Nike logo's zien we terug op de tonglabels, de binnenzolen en lipjes op de hak. Dit alles is toegepast bovenop een duurzame Midnight Navy rubberen buitenzool.

Scoor deze Nike Mac Attack Premium "Better With Age" morgen, woensdag 8 mei via diverse verkooppunten.

Nike Mac Attack Premium "Better With Age"

May
08
Nike Mac Attack Premium "Better With Age"

Nike Mac Attack Premium "Better With Age"

HF4317-133
Alle verkooppunten
Nike Mac Attack Premium Better With Age Foto 2
Nike Mac Attack Premium Better With Age Foto 3
Nike Mac Attack Premium Better With Age Foto 4
Nike Mac Attack Premium Better With Age Foto 5
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur