Morgen dropt Size? deze size? x Nike Air Max Light

Morgen dropt Size? deze size? x Nike Air Max Light

Size? kondigde onlangs aan met een hele dope Size?-exclusive Nike Air Max light te komen, ze deden alleen nogal vaag over de foto's.. tot nu! We hebben eindelijk beeldmateriaal van de size? x Nike Air Max Light die morgen zal gaan droppen.

De sneaker dropt op Air Max Day (26 Maart) en is vrijwel het enige paartje dat deze dag zal gaan vieren, aangezien Nike onlangs heeft besloten dit jaar even over te slaan qua nieuwe releases.

De size? x Nike Air Max Light is geïnspireerd op interplanetaire verkenning, licht en reflectiviteit en vooral op zwaartekracht. Onze eerste blik op de schoen laat zien dat het is voorzien van een mesh/suede grijze bovenkant geaccentueerd door  oranje details op de hiel, het voorste gedeelte van de bovenkant, het binnenste deel van de tong, de Nike Air-branding op de tong, de inlegzolen, de buitenzool en de Air Max-unit. De opvallendste eigenschap van de schoen is de omgekeerde Nike Air-branding op zowel de tong als op de achterkant van de schoen als een knipoog naar het ruimtevaart-thema.

Hou voor de release van deze knaller de website van size in de gaten en installeer alvast de Size? Previews-app op jouw mobiel. De schoen dropt morgen om 09:00 en zal naar verwachting binnen enkele minuten uitverkopen.