Was je al fan van de Nike Air Force 1 sneakers? Maak je dan op voor de komst van deze Air Force 1 Mid Utility Navy van Nike. Hoewel het fancy uiterlijk van deze sneaker gelijkenissen toont met de SF AF1 Mid, is deze schoen uit nét wat ander hout gesneden.

Met zijn gestroomlijnde look past deze Nike Air Force 1 Mid Utility perfect bij iedere lifestyle en zijn daarmee een onmisbaar item in jouw Nike Air Force 1 collectie. Hoewel de release er nog niet is, kunnen we nauwelijks wachten om dit pareltje met eigen ogen te aanschouwen, en te dragen uiteraard.

De Nike Air Force 1 Mid Utility sneakers hebben een aantrekkelijk slanke body waarbij de colorway bestaat uit de kleuren dark navy en wit. Nu staat deze kleurencombinatie sowieso al garant voor een smooth look, maar op deze Nike Air Force 1 sneakers is het helemaal onweerstaanbaar. Door deze perfect gekleurde colorway springt de speelse swoosh-branding op de bovenzijde van de sneaker extra in het oog.

De robuuste band met Nike logo én de triple pull tabs op de achterzijde geven deze Nike Air Force 1 Mid Utility sneakers uitstraling en lef. Hoewel de release van deze Nike Air Force 1 misschien nog even op zich laten wachten, maken wij alvast ruimte op de bovenste plank van de schoenenkast!

Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur