Tim
Geschreven door
Tim

De Nike Air Footscape Woven is zo'n typische sneaker die niet voor iedereen is, maar de laatste tijd toch weer behoorlijk in de spotlights staat. Deze iconische sneaker van Nike is geliefd om zijn goede pasvorm en unieke looks en heeft een kenmerkend geweven bovenwerk in combinatie met een asymmetrisch vetersysteem.

Nadat we onlangs de Nike Air Footscape Woven "Cow Print" al voorbij hebben zien komen, kondigt Nike vandaag aan dat deze Nike Air Footscape Woven "White Cow" onderweg is. Deze uitvoering heeft een weelderige mix van sail-gekleurd imitatiebont en witte geweven materialen, wat zorgt voor een premium en trendy uitstraling. Om de premium look nog verder te verhogen is het imitatiebont versierd met zwarte vlekken, wat doet denken aan een koeienhuid.

De asymmetrische tong en binnenzool zijn uitgevoerd in smetteloos wit, terwijl het complexe Nike-logo zowel de hiel als de tong verfraait in de vorm van een borduurwerk. De middenzool is gemaakt van wit foam voor een uitzonderlijke demping en de buitenzool heeft een robuuste zwarte rubberen constructie voor extra duurzaamheid.

Een releasedatum hebben we nog niet voor je, maar daar houden we je van op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Footscape Woven "White Cow"

Datum nog
niet bekend
Nike Air Footscape Woven "White Cow"

Nike Air Footscape Woven "White Cow"

FB1959-102
Alle verkooppunten
Nike Air Footscape Woven White Cow Foto 5
Nike Air Footscape Woven White Cow Foto 4
Nike Air Footscape Woven White Cow Foto 3
Nike Air Footscape Woven White Cow Foto 1
Tim
Geschreven door
Tim