Tim
Geschreven door
Tim

Denk je de laatste tijd ook steeds vaker de Nike Dunk Low "Panda" op straat te zien? Het ligt niet aan jou. Naast het feit dat deze sneaker van Nike misschien wel de populairste Dunk ooit is, krijgt de sneaker ook regelmatig een restock. Man, vrouw, kids of leeftijd, het maakt allemaal niet uit. Iedereen rockt de laatste tijd de ooit felbegeerde witte en zwarte sneakers sinds deze opnieuw werden geïntroduceerd in 2021. Het was tevens het jaar van de opleving van de dunk, ook is de sneaker in deze colorway perfect om bij vrijwel elk kledingstuk te matchen. De vraag is zo groot dat Nike de laatste tijd vrijwel elk kwartaal met een restock komt. En weet je wat het mooie is? De sneaker verkoopt jaar na jaar volledig uit bij iedere aanvulling van de voorraad en binnenkort is het waarschijnlijk weer de hoogste tijd!

In de wandelgangen horen wij dat de sneaker op 26 mei 2023 weer een restock zal gaan krijgen. We gaan er vanuit dat de sneaker in diverse maten zal droppen, dus ook voor dames en kids. Het is nooit precies zeker hoe laat de restock zal gaan plaatsvinden, maar daar heb je ons voor. We houden je voortdurend op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Dunk Low Panda Foto 1
Asphaltgold

Waarom krijgt de "Panda" colorway van de Nike Dunk Low zoveel restocks?

De reden van alle restocks zijn er meerdere, maar de grootste reden is toch wel omdat de sneaker uitermate populair is. Nike weet dat het bij een nieuwe lading Panda's garantie heeft tot uitverkopen - en dat wil je als merk natuurlijk niet mislopen. Ook is de schoen gewoon mega hype, hoe vaak zien we de sneaker momenteel wel niet op straat voorbij komen? Een andere reden is resellers, want ondanks dat de sneaker elk kwartaal een restock krijgt, denken veel mensen dat dit paartje ooit niet meer verkrijgbaar zal zijn. Heb je enige idee wat de prijs een jaar of vijf na de laatste verkoop zal zijn?

Nike Dunk Low "Panda" sneakers

20
Jun 2023
Coming soon
Nike Dunk Low "Panda"

Nike Dunk Low "Panda"

DD1391-100
Alle verkooppunten
20
Jun 2023
Coming soon
Nike Dunk Low Next Nature "Panda"

Nike Dunk Low Next Nature "Panda"

DD1873-102
Alle verkooppunten
20
Jun 2023
Coming soon
Nike Dunk Low Wmns "Panda"

Nike Dunk Low Wmns "Panda"

DD1503-101
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim