Needles is een Japans modelabel dat bekend staat om zijn unieke mix van vintage en moderne streetwear. Needles werd in 1988 opgericht door Keizo Shimizu als onderdeel van zijn merk Nepenthes en wordt geroemd om zijn eclectische benadering van mode, waarbij invloeden van Amerikaanse, Japanse en militaire stijlen worden gecombineerd. Het merk is misschien wel het meest bekend om zijn kenmerkende trainingspakken, die zijn voorzien van een vlinderlogo en symbool staan voor het combineren van sportkleding met haute couture.

Asics en Needles komen op 1 maart weer met een bijzondere collab, want dan droppen beide merken een nieuwe versie van de Asics Gel-Nyc sneaker. We blikken vooruit op deze nieuwe Needles x Asics Gel-Nyc "Black Purple".

Needles x Asics Gel Nyc Black Purple Foto 4

Needles combineert iconisch Americana met Japans vakmanschap

Deze Needles x Asics Gel-Nyc "Black Purple"  combineert stijl en prestaties en laat de creatieve samenwerking tussen de merken zien. Met nauwgezette aandacht voor detail biedt de samenwerking een onderscheidende toevoeging aan mode en streetwear.

Er is gekozen voor een opvallende mix van zwarte en paarse tinten, wat zorgt voor een opvallende look. Het volledig zwarte bovenwerk, gemaakt van duurzaam canvas en overlays van getrommeld leer, straalt een en al verfijning uit. Levendige paarse accenten op de veters, de branding en de rubberen buitenzool geven de sneaker de kenmerkende Needles vibes. Een zwarte GEL-NYC tussenzool zorgt voor comfort en ondersteuning, waardoor stijl en functionaliteit naadloos in elkaar overgaan.

Scoor deze Needles x Asics Gel-Nyc "Black Purple" vanaf 1 maart via diverse verkooppunten.

Needles x Asics Gel-Nyc "Black Purple"

Mar
01
Needles x Asics Gel-Nyc "Black Purple"

Needles x Asics Gel-Nyc "Black Purple"

1201B008-001
Alle verkooppunten
Needles x Asics Gel Nyc Black Purple Foto 1
Needles x Asics Gel Nyc Black Purple Foto 3
Needles x Asics Gel Nyc Black Purple Foto 5
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur