De Made in UK lijn van New Balance heeft de afgelopen 40 jaar een groot aantal premium sneakers geleverd. Het model dat het meest uit de fabriek in Flimby rolt is de 991 sneaker, die de laatste jaren razend populair is. Ook volgende maand dropt New Balance weer een heerlijke 991, want op 1 juni van dit jaar komt misschien wel de strakste colorway sinds tijden uit, namelijk deze New Balance 991 Made in UK "Off White".

New Balance heeft deze 991 sneaker voorzien van een heerlijke colorway die bestaat uit de kleuren off white, blanc de blanc en savvy red. De kleuren zorgen voor een ingetogen stijl in combinatie met premium materialen. De sneaker heeft een luxueus bovenwerk van varkensleer suede in een subtiele grijstint die de mudguards, de middenvoet en de hiel bedekt. Dit wordt aangevuld door een witte mesh basis die het ademend vermogen verbetert, aangevuld met 3M reflecterende elementen op de overlays op de toebox, rond de hiel en het hiellipje. Zo ben je niet alleen lekker fashionable, maar ben je ook goed zichtbaar mocht je een stukje gaan wandelen in de avond. 

Het ontwerp is gedetailleerd met blauwe Navy accenten die de middenzool en de tong omlijnen en zo zorgen dat de Made in England branding lekker van de tong knalt. Levendig rood is toegepast op de New Balance en 991 tekst op de tong en op de pods op de tussenzool, die de sneaker een vleugje levendigheid meegeven. Deze zorgvuldig ontworpen sneaker heeft een middenzool van crèmekleurig schuim met rode en blauwe pods die zorgen voor comfort en ondersteuning. Hij wordt afgemaakt met een klassieke gomrubberen buitenzool voor een goede grip.

Scoor deze New Balance 991 Made in UK "Off White" op zaterdag 1 juni via diverse verkooppunten.

New Balance 991 Made in UK "Off White"

Jun
13
New Balance 991v2 Vintage Sport Made in UK "Off White"

New Balance 991v2 Vintage Sport Made in UK "Off White"

U991VS2
Alle verkooppunten
New Balance 991 Made in UK Off White Foto 2
New Balance 991 Made in UK Off White Foto 4
New Balance 991 Made in UK Off White Foto 5
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur