New Balance heeft het aanbod van hun iconische hardloopschoenen onlangs uitgebreid met de introductie van de eigentijdse Warped Runner sneaker, die zoals je ziet totaal anders is dan dat we van New Balance gewend zijn. Nadat we een aantal knallende colorways voorbij hebben zien komen dropt het merk op 20 december deze heerlijke Dark Mushroom colorway die perfect geschikt is voor de herfst en winter.

Deze New Balance WRPD Runner "Dark Mushroom" is een voorbeeld van de moderne benadering van het merk. De schoen heeft een geraffineerde mix van texturen en tinten. Hij is versierd met Dark Mushroom suède op de mudguards, de vlakken rond de veters en de hieloverlays, wat een natuurlijk contrast vormt met de zwarte mesh basis. De middenvoet valt op met een geborduurd "N"-logo in dezelfde donkere paddenstoelkleur, wat perfect past bij het algemene thema van de schoen.

De tussenzool van de sneaker bevat een mix van zwart en bruin schuim en is voorzien van New Balance's geavanceerde FuelCell dempingstechnologie. FuelCell biedt zowel comfort als functionaliteit, waardoor de Warped Runner een praktische en toch stijlvolle keuze is. Afronding van het ontwerp komt in de vorm van een monochrome rubberen buitenzool, wat zorgt voor een onderscheidende look.

Scoor deze New Balance WRPD Runner "Dark Mushroom" op woensdag 20 december via diverse verkooppunten.

New Balance WRPD Runner "Dark Mushroom"

Dec
20
New Balance WRPD Runner "Dark Mushroom"

New Balance WRPD Runner "Dark Mushroom"

UWRPDMUS
Alle verkooppunten
New Balance WRPD Runner Dark Mushroom Foto 6
New Balance WRPD Runner Dark Mushroom Foto 7
New Balance WRPD Runner Dark Mushroom Foto 9
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur