New Balance komt maandag 1 december met een nieuwe collectie, ontstaan uit een samenwerking met District Vision. De collab gebruikt de Fresh Foam X More Trail sneaker als hoofdrolspeler en is gericht op liefhebbers van trail running. De sneaker dropt in twee kleuren, een lichtere "Jet stream" en een donkergroene "Falcon" colorway.

District Vision is een bedrijf dat naam heeft gemaakt in de wereld van brillen en hardloopkleding. Het merk is opgericht door Max Vallot en Tom Daly en richt zich op mindfulness en hardlopen. De achtergrond van de oprichters in de mode-industrie, gecombineerd met hun passie voor hardlopen hebben het unieke ethos van District Vision gevormd.

District Vision x New Balance Fresh Foam X More Trail Foto 3

De District Vision x New Balance Fresh Foam X More Trail collab biedt zowel looks als functionaliteit

Deze samenwerking staat symbool voor de toewijding aan vakmanschap en functionaliteit waar zowel District Vision als New Balance bekend om staan. De sneakers zijn verkrijgbaar in twee verschillende kleuren, een lichtere Jet Stream kleuren en een diepere Falcon tint. De overlays op de sneakers versterken niet alleen de visuele aantrekkingskracht van het 'N'-logo, maar ook de duurzaamheid van de sneaker, vooral rond de teen, hiel en veteroogjes.

Ook de branding is prominent aanwezig, met zowel het District Vision als het New Balance logo op de tong, voorzien van een uniek maansymbool. De rechter sneaker is voorzien van het "District Vision" logo op de binnenzool en op de enkel, wat een exclusief element toevoegt aan de collab.

Uiteraard staan prestaties centraal bij deze sneakers. De Fresh Foam X More Trail is gemaakt voor een ongeëvenaarde trailroopervaring en biedt uitzonderlijke demping door de toepassing van de Fresh Foam X tussenzool, ideaal voor lange duurlopen. De Vibram buitenzool biedt uitstekende grip en duurzaamheid, waardoor het een perfecte keuze is voor trailrunners die zowel design als functionaliteit belangrijk vinden.

De District Vision x New Balance Fresh Foam X More Trail "Jet stream" en de District Vision x New Balance Fresh Foam X More Trail "Falcon" droppen beide op maandag 11 december, om 10 uur 's morgens via diverse verkooppunten.

District Vision x New Balance Fresh Foam X More Trail "Jet stream"

Dec
11
District Vision x New Balance Fresh Foam X More Trail "Jet stream"

District Vision x New Balance Fresh Foam X More Trail "Jet stream"

MTMORNDT
Alle verkooppunten

District Vision x New Balance Fresh Foam X More Trail "Falcon"

Dec
11
District Vision x New Balance Fresh Foam X More Trail "Falcon"

District Vision x New Balance Fresh Foam X More Trail "Falcon"

MTMORNDV
Alle verkooppunten
District Vision x New Balance Fresh Foam X More Trail Jet stream Foto 1
District Vision x New Balance Fresh Foam X More Trail Jet stream Foto 2
District Vision x New Balance Fresh Foam X More Trail Jet stream Foto 3
District Vision x New Balance Fresh Foam X More Trail Falcon Foto 1
District Vision x New Balance Fresh Foam X More Trail Falcon Foto 2
District Vision x New Balance Fresh Foam X More Trail Falcon Foto 3
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur