Tim
Geschreven door
Tim

Nadat New Balance vorige maand een collab had met Rone, is het volgende merk op de lijst Poets. Het in New York gevestigde skateboardmerk geeft met deze Poets x New Balance Tiago Lemos 1010 hun eigen kijk op de Tiago Lemos 1010 sneaker, wat een op de jaren 90 geïnspireerd model is dat werd ontworpen voor pro-skater Tiago Lemos.

Poets werd in 2002 opgericht door de legendarische skateboarder Gino Iannucci. Hij groeide op in de buurt van Poet's Corner op Long Island, waar alle straten zijn vernoemd naar beroemde 19e-eeuwse dichters.

Deze versie van de Poets x New Balance Tiago Lemos 1010 heeft een bovenwerk van wit mesh en leer met Sail kleurige overlays van harig suède op de mud guards, het middenpaneel en de hielkap. Andere details zijn zwarte biezen op de neus en de hiel. Het bekende 'N'-logo is weer terug te vinden aan de zijkanten. Poets-branding op de hielen en inlegzolen bovenop een Sail Fuel Cell-tussenzool en een zwarte rubberen buitenzool maken het ontwerp compleet.

De voorlopige releasedatum staat op 29 mei. We houden je op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Poets x New Balance Tiago Lemos 1010

29
May 2023
Poets x New Balance Tiago Lemos 1010

Poets x New Balance Tiago Lemos 1010

NM1010PO
Alle verkooppunten
Poets x New Balance Tiago Lemos 1010 Foto 4
Tim
Geschreven door
Tim