“Grey Day” is een jaarlijkse terugkerend evenement van New Balance waarmee ze hun meest iconische en duurzaamste sneakers in de spotlights zetten. New Balance heeft een voorliefde voor grijze colorways, want de eerste grijze sneaker dateert uit de jaren 1980 toen ze voor het eerst grijze hardloopschoenen op de markt brachten. De schoenen vielen destijds op, omdat de markt overspoeld werd met drukke en flitsende ontwerpen. 

Ook deze maand heeft New Balance tijdens het jaarlijkse “Grey Day” evenement weer een aantal dikke releases voor ons in petto, waaronder een nieuwe coloway voor de New Balance 1906 sneaker

New Balance 1906 R Grey Days Foto 3

"Grey Days" is een eerbetoon aan de geschiedenis en innovatie van New Balance

Deze uitvoering van de New Balance 1906 heeft een verfijnde kleurstelling die bestaat uit de kleuren Moonrock, Moonbeam, en Sea Salt. Het ontwerp is voorzien van een ademende mesh bovenkant aangevuld met leer en suede overlays, geaccentueerd door de iconische kunststof hiel die zorgt voor stabiliteit. 

Uiteraard is ook deze release weer voorzien van de N-ergy schokabsorberende buitenzool en Stability Web technologie voor superieure ondersteuning van de voetboog, waardoor deze schoen stabiliteit en comfort biedt tijdens het hardlopen of een lange wandeling. Verder verbeteren de ACTEVA LITE tussenzool en ABZORB SBS hielkussens het comfort.

Zie jij jezelf al open op deze New Balance 1906R "Grey Days"? Scoor 'm dan op vrijdag 17 mei via diverse verkooppunten.

New Balance 1906R "Grey Days"

May
17
New Balance 1906R "Grey Days"

New Balance 1906R "Grey Days"

M1906RGR
Alle verkooppunten
New Balance 1906 R Grey Days Foto 1
New Balance 1906 R Grey Days Foto 4
New Balance 1906 R Grey Days Foto 5
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur