Tim
Geschreven door
Tim

De zomer is in volle gang, dat merken we niet alleen aan de stijgende temperaturen maar ook aan de colorways die Nike uitbrengt voor de Air Max 1 sneaker.

Als we deze aankomende Nike Air Max 1 "Volt" namelijk bekijken zien we één en al zomer. De sneaker is op een aantal delen voorzien van een speciale badstof textuur, wat een verfrissende innovatieve touch is die perfect past bij het zomerseizoen.

Nike Air Max 1 Volt Foto 6
Nike Air Max 1 Volt Foto 7

Als je je met je sneakers wilt onderscheiden van de rest, dan is deze Nike Air Max 1 "Volt" precies wat je zoekt. Deze Nike Air Max 1 is vrijwel volledig gehuld in Volt-gekleurd leer dat is toegepast op de overlays, mud guards, veterogen en hielen, terwijl het hoogtepunt van deze Air Max 1 het haast topografische patroon is dat in badstof is toegepast op de toe box, de kragen, rond de enkels en de tong.

De Swoosh is uitgevoerd in een nét iets andere lichtere Volt kleur, waardoor deze er ondanks de algehele groene look lekker uitspringt. Deze manier van contrastreren is tevens gebruikt op de branding op de hak en het Nike-logo op de binnenzool. Witte rubberen tussenzolen met Volt Air Max units en bijpassende rubberen Volt buitenzolen maken de look van deze Nike Air Max 1 af.

Een releasedatum hebben we nog niet voor je, maar we houden je op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 1 Volt Foto 4

Nike Air Max 1 "Volt"

Datum nog
niet bekend
Nike Air Max 1 "Volt"

Nike Air Max 1 "Volt"

FN6832-702
Alle verkooppunten
Nike Air Max 1 Volt Foto 2
Nike Air Max 1 Volt Foto 3
Nike Air Max 1 Volt Foto 5
Tim
Geschreven door
Tim