Tim
Geschreven door
Tim

Jordan heeft de klassieke Air Jordan 1 "Laney"-colorway nieuw leven ingeblazen en geremixt voor een frisse maar vertrouwde nieuwe look. De gele en blauwe kleuren van deze sneaker zijn geïnspireerd door kleuren van Laney High School in Wilmington, NC, waar Michael Jordan basketbal speelde op de middelbare school. Deze nieuwe Air Jordan 1 Retro High OG "Laney" is de tweede comeback van de sneaker, eerder in 2013 werd al een soortgelijke release uitgebracht.

Deze nieuwe "Laney" maakt gebruik van een "Varsity Royal/Varsity Maize-Sail-Fire Red" colorway, dat in wezen een omgedraaide colorway is van het eerder genoemde paar uit 2013, waarbij de Varsity Royal kleuren naar de mud guards, veterogen, Swooshes hielen en kraagflappen zijn verplaatst. Varsity Maize is toegepast op de toe box, de middelste panelen en rond de kraag. Deze Air Jordan 1 is tevens voorzien van Chicago Bulls-achtig rood en zwart op de tongtag en een blauw rode hangtag die overeenkomt met de kleuren van de stadsvlag van Chicago. Deze details vertellen het verhaal van Jordans begin van amateur naar prof.

Benieuwd naar de releasedatum? Wij ook! Check voor het laatste nieuws regelmatig onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Air Jordan 1 Retro High OG “Laney”

24
Feb 2023
Air Jordan 1 Retro High OG "Reverse Laney"

Air Jordan 1 Retro High OG "Reverse Laney"

FD2596-700
Alle verkooppunten
Air Jordan 1 Retro High OG Laney Foto 7
Air Jordan 1 Retro High OG Laney Foto 9
Tim
Geschreven door
Tim