Tim
Geschreven door
Tim

Terwijl de meeste atleten bij grote merken als Jordan of Nike vaak één van de vier grootste en populairste sporten spelen (hockey, basketbal, honkbal en voetbal), werd BMX-ster Nigel Sylvester de eerste in de BMX bike scene die tekende bij Jordan. Jullie zouden Nigel ook nog wel kunnen kennen van zijn eerdere mega populaire collab uit 2018, de Air Jordan 1 Hi OG NRG "Nigel Sylvester". Nigel maakt zich nu op voor de release van zijn volgende samenwerkingsproject, de Nigel Sylvester x Nike Air Ship "Bike Air" die voor de zomer van 2023 staat gepland.

Nigel Sylvester x Nike Air Ship Bike Air Foto 2
Nigel Sylvester x Nike Air Ship Bike Air Foto 3

BMXer en Jordan atleet Nigel Sylvester krijgt zijn eigen versie van de Nike Air Ship met "Bike Air" branding

Oorspronkelijk werd verwacht dat het door Sylvester geshowde en aan PJ Tucker geschonken paartje het exacte ontwerp zou zijn dat zou gaan releasen voor het grote publiek, maar de legendarische veteraan uit de sneakerindustrie, Frank Cooke liet weten dat dat niet het geval gaat zijn. Hoewel de foto's die we vandaag met jullie delen niet de exacte constructie en ontwerp zal zijn, zal het kleurenschema wél gebruikt gaan worden op zowel de F&F als op het retail paartje. We kunnen er dus vanuit gaan dat de GR niet veel zal verschillen met de foto's.

Als we kijken naar de "Bike Air" versie die Nigel postte, zien we dat wit leer het grootste deel van het ontwerp voor zijn rekening neemt, in combinatie met Sail-accenten op de tong en blauw suède op de Swoosh en kraag overlays. Op de hiel vervangt het eerder genoemde "Bike Air" borduursel de standaard Nike Air branding, terwijl Nigel ook een geborduurde mini-Swoosh toevoegt aan de mud guard. Het ontwerp wordt gecompleteerd door een sail tussenzool en een blauwe rubberen zool.

Ben je benieuwd wanneer deze sneaker dropt? Wij ook! We houden je uiteraard op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Ship "Bike Air"

10
May 2023
Nike Jordan Air Ship "Every Game"

Nike Jordan Air Ship "Every Game"

DZ3497-104
Alle verkooppunten
Nigel Sylvester x Nike Air Ship Bike Air Foto 7
Tim
Geschreven door
Tim