Nike Air Max 1/97 Sean Wotherspoon Raffles

- Instagram Raffles


Sean Wotherspoon heeft zijn exclusieve en zeer lang verwachte samenwerking met Nike onthuld; de Nike Air Max 97 x 1. Zoals de naam al doet vermoeden is dit een hybride ontwerp, bestaande uit de bovenkant van een Air Max 97 en de onderkant van een Air Max 1.

Eerder dit jaar, in maart tijdens Air Max Day stemde fans voor hun favoriete Nike Air Max combinatie, ontworpen door ontwerpers over de hele wereld. Sean Wotherspoon, medeoprichter van Round Two Hollywood, won de stemming met zijn kleurrijke Air Max 97 x Air Max 1.

Dit is de eerste blik op dit bizarre Air Max concept. Een Air Max 97 bovenkant, rustend op een Air Max 1 zool. De schoen is voorzien van corduroy bovenkant, denim accenten rond de hiel en een velours binnenzool. De bovenkant is een combinatie van kleuren die doen denken aan het strand van Venetië, dat op ongeveer 30 minuten afstand ligt van de Round Two winkel van Sean.

In de wandelgangen wordt Air Max Day in Maart 2018 genoemd als datum voor de wereldwijde release. We houden je natuurlijk op de hoogte!
De Nike Air Max 97 x Air Max 1 Sean Wotherspoon dropt op 26 Maart, via een loting.

Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur