Verkooppunten "NIKE AIR MAX BW FLAX PACK 881981-200"

Hate it or love it, het nieuwe Flex Pack van Nike is niet voor iedereen. Mocht het wél jouw ding zijn dan kun je Zaterdag 14 Oktober je lol op, want naast deze Nike Air Max BW die dan uitkomt brengt nike nog een tal van modellen uit als onderdeel van het Flex Pack.

Een groot deel van de sneaker freaks zullen deze nieuwste release van de Air Max BW wel kunnen waarderen, het is en blijft toch één van de populairdere modellen binnen de Air Max lijn. Deze colorway houdt het iconische model in stand, met alle oude kenmerken die we van de BW gewend zijn. Dat omvat de dikke synthetische Swoosh op de zijkant, evenals de geperforeerde gaatjes op de hiel en de zichtbare Air Unit, bij deze schoen ook wel de Big Window genoemd.

De diepe kleur bruin bedekt de gehele bovenkant en wordt geaccentueerd door een lichter gekleurd bruin mesh. Deze Air Max BW ziet er niet alleen heel vet uit, maar dankzij de indrukwekkende combinatie van materialen is het comfort ook maximaal. Om deze Herfst-colorway een beetje te compenseren heeft Nike gekozen voor een wit gekleurde middenzool.

De Nike Air Max BW Flax met artikelnr. 881981-200 komt Zaterdag 14 Oktober uit.

Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur