De iconische Nike Air Max 90 is in de loop der jaren op alle mogelijke manieren uitgedost, van animal prints tot zebra strepen. Denim is ook zeker geen vreemde voor de sneaker, maar de manier waarop deze aankomende Nike Air Max 90 "Denim" er gebruik van maakt, is in onze ogen echt fantastisch. Wij hebben de eerste foto's voor je, waarbij het ook direct om de officiële foto's gaat.

De Nike Air Max 90 "Denim" doet denken aan de klassieke Levi's 501 jeans

Nike Air Max 90 Denim Foto 7
Nike Air Max 90 Denim Foto 8

Denim is een van de meest iconische stoffen aller tijden. De eenvoudige jeans met vijf zakken en het truckerjack zijn kenmerkend voor de echte Americana stijl. Zowel in Europa als in de VS heeft het materiaal zijn allure nooit verloren, en zelfs sneakers - zoals deze aankomende Nike Air Max 90 "Denim" - maken er op zeer interessante manieren gebruik van. Het gaat hier niet om een Nike x Levi's collab, maar het heeft er wel alle schijn van als je de beelden bekijkt, de stof die is gebruikt doet dan ook sterk denken aan de iconische Levi's 501 jeans.

Een lightwash-denim stof toegepast op bijna de volledige buitenkant. De geborduurde Swoosh en het hiellipje vallen op doordat deze zijn voorzien van een opvallende rode tint, wellicht als knipoog naar het rode merklipje van Levi's?. De veters, voering en tussenzool hebben een rustige kleur aangenomen, doordat de rest van de sneaker al druk genoeg is.

Tot nu toe moeten we het doen met de foto's, want de releasedatum is nog niet bekend. Wij houden je op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 90 "Denim"

Jul
29
Nike Air Max 90 "Denim"

Nike Air Max 90 "Denim"

DV2120-900
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur