Tim
Geschreven door
Tim

Wij zijn groot fan van de Crepe-versie van de Air Max 1, op één of andere manier stralen de sneakers nog meer uit dan het iconische model van Nike normaal al doet. Vandaag maakt Nike bekend dat er nog een knapperige met een crepe zool voorziene Air Max 1 onderweg is. We bekijken vandaag de officiële foto's van deze heerlijke Nike Air Max 1 Crepe "Light Bone" die dit voorjaar zal gaan droppen.

Nike Air Max 1 Crepe "Light Bone"

20
May 2023
Nike Air Max 1 Crepe Wmns "Light Bone"

Nike Air Max 1 Crepe Wmns "Light Bone"

FJ4735-001
Alle verkooppunten
Nike Air Max 1 Crepe Light Bone Foto 7
Nike Air Max 1 Crepe Light Bone Foto 8

Deze heerlijke Nike Air Max 1 Crepe "Light Bone" gaat gekleed in een Light Bone, Pale Vanilla en Sail kleurenschema. Ook qua materialen is deze release anders dan anders, de sneaker is namelijk gemaakt van een mix van hoogwaardige materialen met mesh, leer, suède en canvas. Het heeft een Sail-kleurige basis met Light Bone overlays en een lichtblauwe tint die is gebruikt op de patchwork-achtige canvas mud guards. Zwarte branding op de tong labels, geborduurde hielen en inlegzolen met Pale Vanilla textiel Swooshes en tussenzool op een Gum Crepe rubberen zool completeert het ontwerp.

De release is op 20 mei 2023, we houden je uiteraard op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 1 Crepe Light Bone Foto 1
Nike Air Max 1 Crepe Light Bone Foto 6
Tim
Geschreven door
Tim