Tim
Geschreven door
Tim

Nike en Patta bereiden zich voor op de release van de langverwachte Patta x Nike Air Max 1 "Monarch". Zo is op de SNKRS app en op de website van Nike inmiddels een filmpje te zien met de titel The Wave, Hoofdstuk 1: Waves Not Cycles. Een vierdelige film over broer en zus Abdul en Carista, die de veranderlijke golven van het leven trotseren.

Morgen dropt de Patta x Nike Air Max 1 "Monarch", toch?

Patta x Nike Air Max 1 Monarch Foto 9
Patta x Nike Air Max 1 Monarch Foto 10

De officiële releasedatum van deze Patta x Nike Air Max 1 collab staat op Vrijdag 8 Oktober, naar alle waarschijnlijkheid dropt de sneaker dan op de website van Patta. De sneakers zullen, zover wij nu weten op 15 Oktober droppen op de website van Nike.

Deze Patta x Nike Air Max 1 "Monarch" gaat gekleed in een colorway die bestaat uit Metallic Silver/Monarch-Pure Platinum, de sneaker is gemaakt van mesh, leer en nubuck. De schoen begint met een witte mesh-basis die vervolgens wordt gecontrasteerd door Monarch (Curry) hits op de overlays en branding. Patta-branding is te zien op de tong, terwijl de zijkant van de toe box een witte mini-swoosh heeft gekregen. Een verouderde tussenzool en driekleurige buitenzool maken het ontwerp af.

Patta x Nike Air Max 1 "Monarch"

15
Oct 2021
Patta x Nike Air Max 1 "Monarch"

Patta x Nike Air Max 1 "Monarch"

DH1348-001
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim