De Air Max 90 is hot! Zo waren wij een poos geleden nog van mening dat dit voornamelijk kwam door de afnemende nieuwe releases van de Air Max 1 - maar het begint er toch sterk op te lijken dat het ook te maken heeft met het grote aantal hele strakke colorways die er gedropt worden.

Naast het feit dat de Air Max 90 dit jaar 30 kaarjes heeft uigeblazen, staat de lente over een paar maanden ook voor de deur - zo begint Nike steeds meer te focussen op kleurrijke en opvallende frisse colorways. Reden genoeg om voorlopig niet te stoppen met het uitbrengen van nieuwe releases.

Deze nieuwe drop, de Nike Air Max 90 "Gold Pink Blue" maakt gebruik van een geel, roze en blauwe colorway. De mud guards evenals de delen hier direct boven zijn voorzien van een fijn suède materiaal, uitgevoerd in een heerlijke blauw en roze kleur. De basis van mesh is uitgevoerd in een Lente-ready zonnebloem kleur, evenals de tong en het materiaal rond de enkel. De middenzolen zijn uitgevoerd in het wit, wat zorgt voor wat contrast. Nike heeft gekozen voor een zwarte swoosh, wat de sneaker in dit geval prima kan hebben.

De releasedatum ontbreekt nog, check dus regelmatig onze sneaker releasekalender voor updates of breng een bezoekje aan onze Facebook-pagina.

Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur