Tim
Geschreven door
Tim

Ter gelegenheid van de 40e verjaardag van de Nike Air Force 1 van Nike komt Nike met nog een speciale colorway, dit keer geïnspireerd op de wijk Chinatown in San Francisco. De buurt is al heel lang een hoofdbestanddeel van de gemeenschap, opgericht in 1848. Het wordt beschouwd als de grootste Chinatown buiten Azië en de oudste in de Verenigde Staten.

De Nike Air Force 1 Low "San Francisco Chinatown" heeft een geheel wit lederen bovenwerk, met roze accenten op zowel de Swoosh als de tussenzool. De schoen heeft een lotusbloem print op de zijkant van de hiel voorzien van roze stiksels die overeenkomen met het kleurverloop op de middenzool. Hetzelfde kleurverloop is te zien op de tong, die gouden details heeft. De lotusbloem en de Chinese karakters zijn ook te zien op de binnenzolen. De schoen rust op een icy doorzichtige buitenzool om het ontwerp af te ronden.

Benieuwd naar de releasedatum? Wij ook! Check regelmatig onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina voor het laatste nieuws.

Nike Air Force 1 Low "San Francisco Chinatown"

Datum nog
niet bekend
Nike Air Force 1 Low "San Francisco Chinatown"

Nike Air Force 1 Low "San Francisco Chinatown"

FD0778-100
Alle verkooppunten
Nike Air Force 1 Low San Francisco Chinatown Foto 7
Nike Air Force 1 Low San Francisco Chinatown Foto 8
Tim
Geschreven door
Tim